COMUNICAT

 

 

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

 

La data de 04 martie 2016 a avut loc, la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, prezentarea bilanțului de activitate al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara pe anul 2015.

         La acest eveniment a participat doamna Iuliana Nedelcu, procuror șef secție judiciară la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, doamna Luminița Palade, vicepreședinte a Consiliului Superior al Magistraturii și doamna Florentina Gavadia, membră în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii. 

Activitatea desfășurată în cursul anului 2015 de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara a fost apreciată de către reprezentanții instituțiilor sus-menționate ca fiind foarte bună.

Preocuparea continuă a procurorilor pentru creșterea indicatorilor de calitate a activității parchetului a făcut ca, și în cursul anului 2015, instituția să îndeplinească principalele obiective stabilite de către Ministerul Public.

 

SINTEZA RAPORTULUI DE ACTIVITATE A PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL TIMISOARA PE ANUL 2015