COMUNICAT

 

 

        

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Procurorii din cadrul Parchetului de pe  lângă Curtea de Apel Timișoara  au finalizat urmărirea penală și au dispus trimiterea în judecată a inculpatei:

-MEILĂ DELIA GHEORGHINA DOINA-avocat în cadrul Baroului Mehedinți, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere și semnalizare falsă;

Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat faptul că, în data de 14.10.2011, în jurul orelor 23,30, inculpata, în timp ce conducea au autovehicul marca BMW X 5, nu a respectat semnalele acustice și luminoase ale sistemului SAT situat la pasajul de trecere cu cale ferată din zona Ghiroda – Aeroport și a intrat în coliziune cu trenul de marfă ce circula pe relația Ronaț Triaj-Caransebeș.

Prin distrugerile provocate s-ar fi putut pune în pericol siguranța circulației pe infrastructura publică feroviară și s-a creat un prejudiciu C.N.C.F. CFR S.A. București-Sucursala Centrul Regional de Exploatare, Întreținere și Reparații C.F. Timișoara, în sumă de 28.239,33 lei.

Dosarul a fost trimis Curții de Apel Timișoara  spre judecare.