COMUNICAT

 

 

        

 

 

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

La data de 19.10.2011 procurorii din cadrul Parchetului de pe  lângă Curtea de Apel Timişoara  au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului, SULIŢĂ CEZAR BIBI NELU-avocat în cadrul Baroului Olt, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere anulat.

         În starea de fapt s-a reţinut că în data de 17.04.2011, în jurul orelor 15,56, inculpatul a fost depistat de către organele de poliţie din cadrul BPR Reşiţa în timp ce conducea un autoturism Marca Chrysler Sebring, cu numărul de înmatriculare B-92-MJR, pe strada A.I.Cuza din mun. Reşiţa, deşi avea permisul de conducere anulat.

Dosarul a fost trimis Curţii de Apel Timişoara spre judecare.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi sesizarea instanţei cu judecarea cauzei, situaţie ce nu poate înfrânge în nici un fel principiul prezumţiei de nevinovăţie.