15.06.2020

 

   Comunicat de presă 

 

 

             În completarea comunicatului de presă al unității noastre din 15.06.2020, cu referire la dosarul penal 265/P/2020,   comunicăm că,   la data de 15.06.2020, în jurul orelor 04,00, la un sălaș aflat pe strada Albăstrelelor, din municipiul Reșița, sălăș aparținând numitului C. C. A., a fost găsit cadavrul incinerat  al numitului V. M..

            S-a stabilit faptul că persoana vătămată a fost bătută inițial la adresa din municipiul Reșița, str. Căminelor, jud. Caraș-Severin, de către numiții D. K. M.(17 ani) și  C. A. R.(16 ani), fiind transportat pe malul Bârzavei(pe strada Țerovei, podul ce duce înspre SC C.  SA), unde a fost  agresat ulterior de aceleași persoane, aducând-o în stare de semi-inconștiență,  fiind transportat în decursul aceleiași nopți, de către numiții D. K.  M. și C.  A.  R. , precum și   D. A.  F.(minor în vârstă de 12 ani), la sălașul situat în spatele blocului cu nr. 1 de pe strada Albăstrelelor din municipiului Reșița, unde a fost din nou agresat fizic, iar ulterior, cât încă victima se afla în viață,  a fost incendiată de către  inc. D.K.M și C.A.R., rezultând decesul victimei.

         Precizăm că față de inculpații D.K.M. și C.A.R., Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin a  emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, începând cu data de 15.06.2020, iar în data de 16.06.2020, Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin a formulat propunere de arestare preventivă la Tribunlaul Caraș-Severin  a inc. D.K.M. și C.A.R pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii  omor calificat(art. 188, art. 189 alin. 1 lit. h Cp).

Precizăm că urmărirea penală este o fază obligatorie a procesului penal și care nu înfrânge principiul prezumției de nevinovăție.