COMUNICAT

 

 

          Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara este împuternicit să aducă la cunoștința jurnaliștilor din presa locală următoarele:

 

            În cadrul Proiectului TAEJ – Transparență, accesibilitate și educație juridică prin îmbunătățirea comunicării publice la nivelul sistemului judiciar va avea loc la București, în perioada 28 februarie – 1 martie 2019,  la Hotelul Internațional, Sala Orizont, primul workshop dedicat dezvoltării noului Ghid de comunicare cu mass-media.

           Jurnaliștii din presa locală interesați sunt rugați să confirme participarea până la data de 13 februarie 2019, ora 15,00, pe adresa de e-mail: pca_timisoara@mpublic.ro. În confirmare vă rugăm să indicați: numele, prenumele, datele de contact și trustul de presă din care faceți parte.

           Costurile aferente (transport, cazare, masă) sunt suportate din fondurile proiectului, detaliile urmând a fi comunicate participanților de către Consiliul Superior al Magistraturii, liderul proiectului.