COMUNICAT

         

 

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

         

        La data de 08 februarie 2019, la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara a avut loc  prezentarea Raportului de activitate pe anul 2018.

          La acest eveniment a participat domnul procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Augustin Lazăr, domnul vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii, Nicolae Solomon și domnul Cristian Ban, membru al Consiliului Superior al Magistraturii.

Activitatea desfășurată în cursul anului 2018 de către procurorii din cadrul unităților din circumscripția Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara a fost apreciată de către reprezentanții instituțiilor menționate ca fiind foarte bună.

La fel ca și în anii anteriori, procurorii din circumscripția Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara au manifestat preocupare pentru creșterea indicatorilor de calitate ai activității și au urmărit îndeplinirea obiectivelor stabilite de Ministerul Public.

Sinteza Raportului de activitate al PCA Timișoara pe anul 2018