COMUNICAT

 

 

 

 

La data de 11 februarie 2013 a avut loc, la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, prezentarea bilanțului de activitate a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara pe anul 2012.

         La acest eveniment a participat doamna Scutea Gabriela, adjunct al procurorului general al  Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, doamna Gavadia Florentina, doamna Hack Elena, membre în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii și doamna Lidia Barac, președinte a Curții de Apel Timișoara.

         Activitatea desfășurată în cursul anului 2012 de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara a fost apreciată de către reprezentanții instituțiilor sus-menționate ca fiind bună.

Eforturile susținute ale procurorilor, personalului auxiliar de specialitate,  funcționarilor publici și personalului contractual din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara au făcut ca, în cursul anului 2012, instituția să îndeplinească obiectivele stabilite de către Ministerul Public.

 

SINTEZA RAPORTULUI DE ACTIVITATE A PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL TIMISOARA PE ANUL 2012